Vasemmiston virheiden korjaaminen vaatii kaksi hallituskautta

Kokoomusedustaja pitää sote-uudistusta viime vaalikauden keskeisenä virheenä.

Kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauma arvostelee kovin sanoin viime hallituspohjan tekemää talouspolitiikkaa. Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajana toimiva Kauma osallistuu paraikaa hallitusneuvotteluihin niiden työllisyyspolitiikkaa käsittelevässä työryhmässä.

Kauman mukaan Antti Rinteen (sd.) ja Sanna Marinin (sd.) johtamien hallitusten virheiden korjaaminen tulee vaatimaan jopa kaksi vaalikautta. Erityisenä ”megaluokan” virheenä hän mainitsee sote-uudistuksen.

– Vuosien 2019-2023 vasemmistohallitus tuhosi Suomen talouden vuosikausiksi tästä eteenpäin. Vähintään 2 tulevaa hallitusta joutuu korjaamaan näitä megaluokan virheitä, kuten sote-uudistuksen, joka ei paranna palveluita eikä ratkaise rahojen riittävyyttä, hän kirjoittaa Twitterissä.

Kauma kehottaa nyt oppositioon suuntaavia puolueita pistämään kritiikissään jäitä hattuun.

– Näillä meriiteillä vasemmistoliiton tai vihreiden ministereiden kannattaisi nyt vain pitää mölyt mahassaan ja toivoa, että ongelmat saadaan edes jossain säällisessä ajassa korjattua ja suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuus pelastettua!

Juttu julkaistu alun perin Verkkouutisissa.

Jaa tämä artikkeli somessa:
TwitterFacebookLinkedIn