Pia

Olen 4. kauden kansanedustaja ja espoolainen kaupunginvaltuutettu. Vuoden 2022 aluevaaleissa tulin valituksi myös Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuustoon.

Oheinen kuva on otettu vuonna 2004. Olin silloin ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon, ja minut valittiinkin. Nyt olen jo 5. kaudella valtuustossa. Tuo pieni vauva sylissä täyttää vuoden 2023 keväällä 19 eli sen verran aikaa olen ollut poliitiikassa mukana. Lapsista kaksi asuu vielä kotona.

Minulla on pitkä ura yritysmaailmassa muun muassa kansainvälisen kaupan johtotehtävissä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Eduskuntaan nousin vuoden 2011 vaaleissa Laatukeskus Excellence Finlandin toimitusjohtajan paikalta.

Olen naimisissa ja meillä on neljä 18-29-vuotiasta lasta, joista kaksi asuu vielä kotona.

Vapaa-ajallani hoidan erilaisia luottamustehtäviä, luen kieliä, lenkkeilen, mökkeilen ja olen mukana lasteni harrastuksissa.

CV:ni löydät täältä

Täältä näet eduskunnassa pitämäni puheenvuorot ja tekemäni kirjalliset kysymykset.

Laitathan minulle viestiä, jos on jotain, jota haluaisit minun kansanedustajana tai valtuutettuna vievän eteenpäin tai huomioivan työssäni.

pia.kauma@eduskunta.fi / puh. 050 5746764

FacebookTwitterInstagramLinkedIn

Eduskunta-avustajani on pietari.pitzen@eduskunta.fi

Ollaan yhteydessä!

– Pia

Pia sosiaalisessa mediassa

Facebook

2 months ago

Pia Kauma
Kiitos luottamuksestanne HOK-Elannon vaaleissa. Tulin valituksi! Sain ääniä 796. Edelliskerrasta neljän vuoden takaa, 770, oli pientä nousua.Edustajistoon kuuluu 60 varsinaista jäsentä, ja se kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Toimikausi kestää 4 vuotta.Kiitos vielä kerran! ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Pia Kauma
Olen järjestämässä yhdessä Reetta Rajalan ja muun #55riseandshine -verkoston sekä työeläkeyhtiö Ilmarisen kanssa keskustelutilaisuuden työelämän ikätasa-arvosta. Tilaisuus järjestetään 14.5. Ilmarisen tiloissa Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Porkkalankatu 1Tilaisuus alkaa klo 18 ja kahvitarjoilu klo 17.30. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut, mukaan pääset laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen pia.kauma@eduskunta.fiNähdään 14.5.! ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Pia Kauma
Vielä muutama äänestyspäivä on jäljellä.Pian valitaan 60 edustajaa ja 60 varaedustajaa HOK-Elannon edustajistoon. Kausi kestää 4 vuotta. Edustajisto kokoontuu 2 kertaa vuodessa.Olen ollut jo vuosia HOK-Elannon luottamustehtävissä, ja olen nytkin ehdolla. Olen mukana, koska haluan vaikuttaa kaupan alan tulevaisuuteen. Suomessa päivittäistavarakauppa on hyvin keskittynyttä, ja S-ryhmä on erittäin suuri toimija. HOK-Elanto kuuluu S-ryhmään, joten sillä on mahdollisuus vaikuttaa etenkin elintarvikkeiden hintatasoon ja laatuun Suomessa. Myös siihen, millaisia sopimuksia alkutuottajien kanssa tehdään ja mihin kaupan ala ylipäänsä kehittyy.Pidän tärkeänä, että HOK-Elanto tarjoaa etenkin nuorille mahdollisuuksia kesätyöhön, osa-aikatyöhön ja etenemiseen kaupan alalla. Ensimmäinen työkokemus merkitsee, millaisen alun saa työelämään.Edullisen hintatason lisäksi olen edistänyt etenkin bonusten määrän lisäämistä, gluteenittomien tuotteiden määrän lisäämistä, hävikin määrän vähentämistä sekä tuotteiden alkuperän ja kestävän kehityksen toimintatapojen edistämistä.Kaikilla on oikeus edulliseen ja laadukkaaseen arkeen!#hokelanto ... See MoreSee Less
View on Facebook