Pia

Olen 3. kauden kansanedustaja ja espoolainen kaupunginvaltuutettu. Vuoden 2022 aluevaaleissa tulin valituksi myös Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuustoon.

Oheinen kuva on otettu vuonna 2004. Olin silloin ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon, ja minut valittiinkin. Nyt olen jo 5. kaudella valtuustossa. Tuo pieni vauva sylissä täyttää vuoden 2022 keväällä 18 eli sen verran aikaa olen ollut poliitiikassa mukana. Lapsista kaksi asuu vielä kotona.

Minulla on pitkä ura yritysmaailmassa muun muassa kansainvälisen kaupan johtotehtävissä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Eduskuntaan nousin vuoden 2011 vaaleissa Laatukeskus Excellence Finlandin toimitusjohtajan paikalta.

Olen naimisissa ja meillä on neljä 17-27-vuotiasta lasta/nuorta. Vapaa-ajallani hoidan erilaisia luottamustehtäviä, luen kieliä, lenkkeilen, mökkeilen ja olen mukana lasteni harrastuksissa.

CV:ni löydät täältä

Täältä näet eduskunnassa pitämäni puheenvuorot ja tekemäni kirjalliset kysymykset.

Kirjoitan myös blogia Uuteen Suomeen ja Blogbookiin.

Laitathan minulle viestiä, jos on jotain, jota haluaisit minun kansanedustajana tai valtuutettuna vievän eteenpäin tai huomioivan työssäni.

pia.kauma@eduskunta.fi / puh. 050 5746764

FacebookTwitterInstagramLinkedIn

Eduskunta-avustajani on pietari.pitzen@eduskunta.fi

Ollaan yhteydessä!

– Pia

Pia sosiaalisessa mediassa