Kantatie 51:n merkitys on tunnistettu maan hallituksessa

Tällä viikolla saimme kuulla, että eduskunnan talousarviotyön jakovararahoista kaksi hanketta kohdentuu kantatie 51:lle. Kyseessä ovat Bollstantien risteyksen parantaminen Inkoossa ja Siuntion Störsvikin risteyksen suunnittelutyötä varten myönnetty määräraha.
Kantatie 51 on merkittävä liikenneväylä, joka yhdistää Länsi-Uudenmaan pääkaupunkiseutuun. Meille allekirjoittaneille kansanedustajille on todella tärkeää, että kantatie 51:stä kehitetään jatkuvasti niin isompien kuin pienempienkin täsmäparannusten kautta. Me toivomme, että kantatie 51:n nelikaistatien jatkaminen Kirkkonummelta kohti Siuntiota etenee seudun kuntien näkemyksiä kuunnellen. Samalla toivomme, että vaarallisia liittymiä voidaan parantaa. Näitä löytyy tien varrella niin Kirkkonummella, Siuntiossa kuin Inkoossakin aina Karjaalle asti. 
Liikennelobbaaminen vaatii yhteistyötä. Me Kokoomuksessa ja RKP:ssä olemme sitoutuneet aktiivisesti edistämään kantatie 51:n parantamista. Tästä yhteistyöstä jo nyt tänä vuonna tehdyt päätökset ovat hieno lopputulos. Me toivomme jatkossakin aktiivista yhteistyötä seudun kuntien, elinkeinoelämän ja asukkaiden kanssa, jotta kantatie 51:stä saadaan edelleen kehitettyä tämän hallituskauden aikana.
 
Henrik Wickström
Kansanedustaja, RKP
Inkoo
 
Pia Kauma
Kansanedustaja, Kok.
Espoo, kesä-inkoolainen
Jaa tämä artikkeli somessa:
TwitterFacebookLinkedIn