Miten katkotte velkakierteen, Sanna Marin?

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen suhtautuu epäilevästi SDP:n keinoihin Suomen talouden tervehdyttämiseksi.

– Miten katkotte velkakierteen ensi kaudella ilman leikkauksia, kun kasvu näkyy hitaasti?, Kai Mykkänen kysyy SDP:n puheenjohtajalta Sanna Marinilta twiitissään.

SDP:n puheenjohtajan mukaan ”julkisen talouden tasapainoa ei saavuteta leikkauksilla. Se on oikeiston lääke, joka on karvas, eikä toimi”.

Mykkäsen mukaan SDP:n ohjelma on epärealistinen.

– Missä maassa on päästy alle viiden prosentin työttömyyteen pysyvästi ilman kannustinloukkujen purkamista?, Mykkänen kysyy.

Myös kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Pia Kauma ruotii hallituksen toimia. Kauman mukaan SDP:n kampanjanavauspäivänä ”on syytä muistuttaa, millaista tuhoa talouteen nykyinen Marinin vasemmistohallitus on saanut aikaan”.

– Marinin hallitus on yhdessä vaalikaudessa sabotoinut lastemme tulevaisuuden velkaantumalla heidän piikkiinsä ennätystahtia. Jos vasemmisto jatkaa vallassa, nuorten piikkiin eläminen vain jatkuu. Holtitonta itsekkyyttä ja vastuuttomuutta nuoria kohtaan, Pia Kauma kirjoittaa.

– Talouspolitiikassa löysät puheet eivät riitä. On oltava tavoitteet, mutta myös uskottavat keinot. Sanna Marin haluaa lisää velkaa ja veroja.

 

Juttu julkaistu alun perin Verkkouutisissa.

Jaa tämä artikkeli somessa:
TwitterFacebookLinkedIn